Shokkipaljastus: George Clooney harkitsi itsemurhaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti George Clooney on kasvattanut itselleen vuosien mittaan maineen kovana naistenmiehenä. Useita kaunottaria vierellään elämänsä aikana viihdyttänyt näyttelijä on julkisuudessa vannonut astumasta enää avioliittoon saati hankkimasta lapsia.

Nyt 50-vuotias näyttelijä paljasti Rolling Stone -lehdelle yksityiskohtia elämästään. Viime viikolla kerroimme kuinka hän paljasti menettäneensä poikuutensa 16-vuotiaana. Nyt vuorossa on ollut vieläkin rajumpi paljastus, sillä George Clooney kertoi harkinneensa itsemurhaa. Hän loukkaantui vakavasti Syriana-elokuvan kuvauksissa vuonna 2005, ja se toi päähän myös itsetuhoisia ajatuksia.

– Ryhdyin ajattelemaan, että minun pitäisi tehdä asialle jotain. Makasin sairaalassa voimatta liikkua, ja minulla oli päänsärky, joka tuntui siltä, että minulla olisi ollut aivohalvaus. En halunnut jättää sotkua, joten ajattelin meneväni autotalliin, istuvani autoon ja käynnistäväni moottorin. Olin tilanteessa, jossa pohdin kuinka selviän siitä kaikesta, George Clooney kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Miljoonien naisten päiväunien kohde kertoi myös kokeneensa ensimmäisen orgasminsa noin kuuden vuoden ikäisenä. Hän paljasti sen tapahtuneen leikkipuuhien yhteydessä. Clooney oli kiivennyt lapsena köyttä ylöspäin ja huomasi silloin orgasmiin viittaavia elementtejä kehossaan.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.