Kendall Jenner täytti 16 vuotta – huima synttärilahja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. 11-henkisen uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Etenkin Kardashianin sisaruskatras Kim, Kourtney ja Khloe ovat nauttineet julkisuuden valokeilasta.

Nyt Kardashianin klaanin kuopuksiin lukeutuvalle Kendall Jennerille järjestettiin ikimuistoiset 16-vuotissyntymäpäiväjuhlat. Hollywoodin Andaz-hotellilla järjestettyjen bailujen kohokohtana oli jättimäiseen rusettiin kääritty ökymaasturi. Kendall nimittäin sai lahjaksi perheeltään 90.000 dollarin arvoisen vuoden 2012 Range Roverin.

– Äiti ja isi, rakastan teitä!! lahjastaan kiitollinen Kendall kirjoitti Twitter-blogissaan.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.