Todella nolo photoshop-moka Lontoon olympialaisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa järjestetään ensi vuonna kesäolympialaiset, ja kaupunkia valmistellaan parhaillaan valtavaan yleisöryntäykseen. Projektin graafinen puoli on kuitenkin kärsinyt useista noloista takaiskuista, joista tunnetuin on tapahtuman logo. Monien mielestä olympialaisten logossa nähdään Simpsonit-hahmot harrastamassa suuseksiä.

Nyt mokien lista on kasvanut, kun lontoolaiset huomasivat graafikon kadottaneen olympialaisten mainosjulisteesta kokonaisen sotalaivan. HMS Belfast on photoshopattu Thames-joen rannalta olympialaisten mainoskuvassa. Brittilehdet ovat nimenneet tapauksen pyhäinhäväistykseksi, koska Toiseen maailmansotaan osallistuneella aluksella on kansalaisille tärkeä merkitys.

Kaikki ei ole mennyt niin sanotusti putkeen myöskään Lontoon olympialaisten kisapaikkojen rakentamisessa. Alkuvuodesta nimittäin kerrottiin, että kisoja varten Mountbattenin liikuntakeskukseen rakennettu uima-allas on maksanut noin seitsemän miljoonaa euroa, mutta jäi lopulta uskomattoman virheen takia harmittavat viisi senttiä liian lyhyeksi.