Ashton Kutcher lopetti bloggaamisen – miljoonat pettyivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarjan tuorein tähti Ashton Kutcher on ollut viime aikoina median ryöpytyksessä. Hänen nimittäin väitettiin pettäneen 15 vuotta itseään vanhempaa vaimoaan Demi Moorea 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Nyt parisuhteessaan sählännyt näyttelijä teki nolon virheen sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä joutui nimittäin äskettäin uutisotsikoihin julkaistuaan erikoisen kommentin Twitter-blogissaan. Hän puolusteli kommentissaan potkut saanutta NFL-valmentajaa Joe Paternoa, jota syytetään lasten seksuaalisen hyväksikäytön salaamisesta. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että Kutcher ei ollut tietoinen arvostetun valmentajan syytöksistä.

Pian päivityksen julkaisemisen jälkeen Kutcherin miljoonat fanit haukkuivat tämän maan rakoon ja nimittivät tähteä muun muuassa idiootiksi. Näyttelijä myönsikin tehneensä virheen ja katuvansa kommenttiaan. Kommentista nousseen kohun takia Kutcher luovutti Twitter-bloginsa ylläpidon edustustiimilleen.

– Lopetan välittömästi Twiittaamisen siihen asti, kunnes löydän tavan hallita tätä blogia. Tunnen oloni kamalaksi virheen takia, Ashton kirjoitti Twitter-blogissaan.

Äskettäin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher kuvattiin lepyttelemässä vaimoaan telttaretkellä Kaliforniassa. 48-vuotias Demi Moore on riutunut ja laihtunut seksiskandaalin myötä hurjasti ja näyttelijättär on saanut julkisuudessa jo useita raivokohtauksia. Äskettäin viihdelehdissä väitettiin, että Moore antoi petturimiehelleen samalla mitalla takaisin. Näyttelijättären nimittäin uutisoitiin pettäneen Kutcheria tämän hyvän ystävän kanssa.