BB-Janica murtui jälleen – loppu on lähellä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tuotantokausi alkaa lähestyä viimeisiä vaiheitaan, ja talossa alusta saakka ollut BB-Janica on kärsinyt viime päivinä yhä kasvavasta koti-ikävästä. Hetki sitten hän murtui jälleen itkuun keskusteltuaan lapsistaan kylpyhuoneessa. Sieltä Janica suuntasi itkemään sänkyynsä makuuhuoneeseen.

– Kulta pieni. Kulta pieni. Ei tarvi puhua mitään, BB-Sebastian saapui lohduttamaan itkevää Janicaa.

– Mä en jaksa enää kävellä. Vitsi kun pääsis vaan nukkuun, Janica sai sanottua kyynelten lomasta.

– Älä kävele hyvänen aika. Sä oot varmaan hölskyttänyt kaksi kertaa enemmän kuin muut. Janica sun ei tarvi enää. Sä oot tehnyt oikeasti niin uutterasti duunia ja jos et olis tehnytkään niin ei sun tarvis. Sä oot tehnyt niin sikana oikeesti. Täällä saa kyllä ihmiset olla tekemättä jos haluaa, Sebastian totesi.

– Eikö oo näin, että sulla on itsellä kaikki kunnossa? Että se on se sama syy? Tärkeintä on tietää, että sulla on kaikki kunnossa. Uutterasti sä oot jaksanut. Enää muutama viikko jäljellä. Ne on aina vaikeita päätöksiä, Sebastian viittasi Janican päätökseen lähteä BB-taloon ilman lapsiaan.

– Ehkä se kun tietää, että loppu on niin lähellä. Mä oon jo ollut 2,5 kuukautta ja loppu on niin lähellä, jos vaan saa olla loppuun. Jos vaan saa. Enää mä en lähde koskaan mihinkään ilman niitä, koska ne on mulle kuitenkin ne kaikkein tärkeimmät, Janica hieman rauhoittui.

– No sen sä saat täältä mukaan, Sebastian ynnäsi.