Katie Pricen exä pani BB-tähden paksuksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Povipommi Katie Price oli taannoin naimisissa vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Myrskyisä avioliitto päättyi kuitenkin eroon kahden vuoden yhdessäolon jälkeen. Sittemmin kohujulkkikset löysivät itselleen uutta seuraa ja etenkin Price on vaihtanut seurustelukumppaneitaan kuin sukkia.

Alex Reid nousi aiemmin tänä vuonna otsikoihin, kun hän sormusti tyttöystävänsä Chantelle Houghtonin. Vapaaottelija oli nimittäin vielä silloin virallisesti naimisissa Katie Pricen kanssa. Nyt 36-vuotiaan Reidin kerrottiin saavan perheenlisäystä glamour-malli Houghtonin kanssa.

Julkkisten Big Brother -kilpailun voittanut Houghton kertoi muutama kuukausi sitten medialle, ettei voisi koskaan saada lasta normaaliin tapaan. 28-vuotias neitokainen oli nimittäin sairastanut 14-vuotiaana bulimiaa, mikä heikensi tähden hedelmällisyyttä. Vauvauutinen yllättikin Houghtonin täysin.

– Olen 11 viikolla raskaana. En voi uskoa, että olen raskaana. En jaksa odottaa vauvani syntymää yhdeksän kuukauden ajan! Houghton kertoi OK!-lehdelle.

Julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brotherissa koko kilpailun ajan näytellyt ja vasta ohjelman myötä julkkikseksi tullut Chantelle Houghton avioitui pian kilpailun jälkeen BB-kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon alle vuodessa. Julkisuuden myötä miljonääriksi noussut Chantelle on viime aikoina keskittynyt lähinnä juontotöihin.