BB-Janican raju paljastus: Suojaamatonta seksiä BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme eilen illalla kuinka BB-Janica on kaivannut viime päivinä kovasti ulkomaailmassa odottavia lapsiaan, ja hän on useammakin kerran murtunut siksi itkuun. Eilen Sebastian lohdutti naista ja keskustelu eteni lopulta jälleen ihmissuhteisiin.

Sebastian kertoi, että hän haluaa tuntea tulevan kumppaninsa erittäin hyvin ennen seksin harrastamista. Pian keskustelu kääntyi kuitenkin asukasvaihtoon ja Norjan talon tapahtumiin sekä Janican siellä harrastamaan seksiin. Sebastian järkyttyi kuullessaan, että Janica oli harrastanut siellä suojaamantonta seksiä Roberton kanssa.

– Tehän käytitte kondomia eikö? Sebastian kysäisi ohimennen.

– Joo Joo Joo, varmaan nsimmäisellä kerralla. Sit varmaan kun tiesin mitä on ennen tänne tuloa käynyt, niin sitä oli aika luottavaisin mielin, Janica paljasti yllättäen.

Janica ei ole kertonut asukkaille harrastaneensa seksimessuilla rajua lesboseksiä erilaisilla apuvälineillä ja ilman. Sebastian ei voi käsittää, että ihmiset harrastavat seksiä ilman kihlausta tai avioliittoa, joten Janican paljastus veti taas maton Sebastianin jalkojen alta.

– Siinähän oli tietenkin niin… niin…, Sebastian totesi vaivautuneena ja lähti nopeasti selvittämään mitä ääniä oven takaa kuului.

Sebastian tulee pian järkyttymään myös toisen kerran, sillä Janica tuskin harrasti todellisuudessa suojaamatonta seksiä Norjassa. Hän sai nimittäin eilen salatehtävän, jossa neitokaisen pitää näytellä olevansa raskaana Robertolle. Suojaamaton seksi oli ”ensimmäinen näytös” tästä huijauksesta. Tehtävä sai siis vauhdikkaan alun ja lisää paljastuksia on vielä luvassa.