BB-Janica paljasti raskausepäilynsä: ”Ei jumankauta!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan meneillään herkullinen salatehtävä, jossa BB-Janica on jo nyt osoittanut näyttelijäntaitonsa. Asukasvaihdossa olleen neitokaisen tulee nimittäin huijata asukkaat uskomaan, että hän tuli Norjan BB-talossa raskaaksi.

Salatehtävä alkoi eilen, kun Janica paljasti Sebastianille harrastaneensa Norjassa suojaamatonta seksiä. Tänään tehtävä jatkui, kun Janica paljasti raskausepäilynsä Suville. Pajunköysi meni aivan täydestä.

– Mä haluan, että mulle tehdään raskaustesti. Mua ällöttää pekoni ja hammastahna. Mulla on sellainen fiilis, kun oli silloin, kun mä tulin raskaaksi. Mä oon oksentanut neljänä aamuna. Ensin mä luulin, että se on vatsatauti. Nyt siitä on kulunut neljä viikkoa, kun mä menin sinne. Me käytettiin vain kahdella kerralla kortsua, Janica kertoi silminnähden yllättyneelle Suville.

– Mulla on yks kaveri tullut raskaaksi, kun sillä oli kierukka, Suvi paljasti.

– Kierukassahan on, että jos tulee epänormaalia vuotoa, niin pitää ottaa yhteys lääkäriin. Nyt mulla oli silloin monta päivää sellaista. Silloin kun mä käytin sitä jättitamponia, Janica jatkoi.

– Ootsä varma, ettei se jättitamponi ole nykäissyt sitä kierukkaa pois paikaltaan? Suvi kysyi.

– Jos olis, niin olisko vähän tarkoitettu tähän maailmaan… Isoveli sanoi, että se voi järjestää mulle sen raskaustestin. Meillä oli ekalla kerralla kortsu, mutta muulloin se tuli ihan tonne sisään, Janica paljasti.

– Mitäs sitten jos oot? Suvi tiedusteli.

– En mä tiedä. Suunnitelmat uusiksi. Mut jos mä en ookaan? Janica pohti.

– Ei jumankauta! Ajattele sellainen kikkarapää sieltä olisi tulossa, Voisitsä pitää sen? Suvi kysyi.

– Jos mä olisin raskaana niin en mä usko, että mä voisin aborttia tehdä, Janica totesi.