Cristiano Ronaldo ja George Clooney seksioikeudenkäyntiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italian pääministeri Silvio Berlusconi erosi äskettäin viimein tehtävistään vuosien skandaalien ja oikeudenkäyntien jälkeen. Hän joutui jo aiemmin vastaamaan oikeudessa syytteisiin seksistä alaikäisen tytön kanssa, ja eron myötä oikeudenkäynnit pääsevät jatkumaan.

Nyt puolustus on vetänyt erikoisen ässän hihastaan, sillä se on kutsunut tähtitodistajiksi kaksi korkean tason supertähteä. Todistajanaitioon on nimittäin kutsuttu jalkapallotähti Cristiano Ronaldo ja Hollywoodin supertähti George Clooney. Heidät on siis kutsuttu puhumaan Berlusconin puolesta seksioikeudenkännissä, Telegraph uutisoi.

75-vuotiaan ex-pääministerin oikeudenkäynnistä odotetaan varsinaista spektaakkelia, jonka pelätään muuttuvan oikeudenkäynnistä sirkukseksi. Todistajaksi on nimittäin kutsuttu yhteensä noin kaksisataa ihmistä, joiden joukossa on myös italialaisia ja kansainvälisiä julkkistähtiä. Oikeudenkäynti alkaa Milanossa ensi viikolla, mutta Clooney ja Ronaldo saapunevat todistamaan vasta ensi vuoden puolella.