Unelmapari on historiaa: Demi Moore jätti Ashton Kutcherin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Demi Moore joutui äskettäin petetyksi, kun hänen 15 vuotta nuorempi aviomiehensä Ashton Kutcher harrasti seksiä 23-vuotiaan bileblondin kanssa. Nyt julkkispari on eronnut kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Julkaisemassaan tiedotteessa Demi Moore kertoo eronneensa miehestään raskain sydämin. Äitinä ja vaimona hänellä on tiettyjä pyhiä arvoja, joita Ashton pettämisellään rikkoi.

Viime viikolla In Touch Weekly -lehti uutisoi Mooren pettäneen aviomiestään tämän ystävän kanssa. Lehden mukaan Moore päätyi bileillan päätteksi harrastamaan seksiä 27-vuotiaan Ben Hollingsworthin kanssa. Moore oli antanut eräänä iltana autokyydin Kutcherin kaverille. Ajomatka oli päättynyt intiimeissä merkeissä, sillä näyttelijättären väitettiin harrastaneen seksiä nuoren komistuksen kanssa auton takapenkillä.

Demi Moore on laihtunut hurjasti seksiskandaalin myötä. Tähti onkin saanut jatkuvasti hätistellä ympäriltään paparazzeja. Äskettäin näyttelijätär raivostui eräälle paparazzikuvaajalle Hollywoodissa. Mooren kerrottiin haukkuneen ja kiroilleen paparazille, joka tukki kulkuväylän julkkistähden poistuessa kauneussalongista. TMZ-sivuston mukaan kuvaaja teki tähden raivokohtauksesta rikosilmoituksen.