Ashton ja Demi harrastivat ryhmäseksiä – kolmas pyörä oli nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Demi Moore joutui äskettäin petetyksi, kun hänen 15 vuotta nuorempi aviomiehensä Ashton Kutcher harrasti seksiä 23-vuotiaan bileblondin kanssa. Tällä viikolla julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Demin kerrottiin jo aiemmin nauttineen lesboseksistä ja tällä viikolla samanlaisia tietoja tihkui lisää julkisuuteen. Ashtonin ja Demin väitettiin viime kesänä harrastaneen ryhmäseksiä, ja nyt asiasta on saatu lisätietoja.

– He harrastivat ryhmäseksiä. Demi piti naisista ja Ashton toi mukanaan toisen naisen heidän suhteeseensa, ja molemmat hyväksyivät sen, lähde kertoi Radar Onlinelle.

Viihdelehden mukaan Demi Moore sai kuitenkin tarpeekseen siinä vaiheessa, kun eräs Ashtonin valloituksista astui julkisuuteen ja paljasti harrastaneensa seksiä Ashtonin kanssa. Star-lehti uutisoi jo aiemmin, että Demi Moore on bikseksuaali ja pitää yhtä paljon miehistä kuin naisistakin.

Viime viikolla In Touch Weekly -lehti uutisoi Mooren pettäneen aviomiestään tämän ystävän kanssa. Lehden mukaan Moore päätyi bileillan päätteksi harrastamaan seksiä 27-vuotiaan Ben Hollingsworthin kanssa. Moore oli antanut eräänä iltana autokyydin Kutcherin kaverille. Ajomatka oli päättynyt intiimeissä merkeissä, sillä näyttelijättären väitettiin harrastaneen seksiä nuoren komistuksen kanssa auton takapenkillä.

Demi Moore on laihtunut hurjasti avioeron myötä. Tähti onkin saanut jatkuvasti hätistellä ympäriltään paparazzeja. Äskettäin näyttelijätär raivostui eräälle paparazzikuvaajalle Hollywoodissa. Mooren kerrottiin haukkuneen ja kiroilleen paparazille, joka tukki kulkuväylän julkkistähden poistuessa kauneussalongista. TMZ-sivuston mukaan kuvaaja teki tähden raivokohtauksesta rikosilmoituksen.