BB-Janica järkytti: ”Seksipaljastukset olivatkin totta!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin tällä viikolla mielenkiintoinen ja täydellisesti onnistunut salatehtävä, kun BB-Janica joutui huijaamaan muita. Hänen piti esittää olevansa raskaana Norjan vierailullaan tapaamalleen Robertolle.

Kukaan asukkaista ei epäillyt huijausta, ja BB-Ben ilmoitti arvanneensa jo etukäteen Janican olevan raskaana ja odottavan kaksosia. Nyt huijaus on jo paljastunut, mutta tänään Janica järkytti asukkaat uudella paljastuksella. Hän nimittäin paljasti, että puheet suojaamattomasta seksistä eivät olleetkaan huijausta. Hän nimittäin myönsi viimein, että oli todellisuudessa harrastanut seksiä ilman kondomia.

– Olitsä kertaakaan sen kanssa ilman kumia? Tanja kysyi suoraan.

– Olin, Janica myönsi viimein.

– Eiks sua yhtään kertaa epäilyttänyt se, että sillä olis sukupuolitauti? Sebastian ihmetteli silminnähden järkyttyneenä.

– Ei kai jätkä olisi tullut tuonne jos sillä olis, Janica vähätteli.

– Se on voinut olla jotain lienvempää kuin HIV, Sebastian totesi.

– Toi nyt oli vähän poikkeustapaus. Oli meillä ensin… Se on paljon kivempaa ilman. Mä ajattelin, että ei kai kukaan kehtais sitä telkkarissa harrastaa, jos sillä olis ollut jotain, Janica selitteli turvaseksistä luopumista.

– En mä ainakaan, jos mä tietäisin, että mulla on joku tauti, niin kehtais olla kenenkään kanssa ilman. Oli se ihan kivaa sen kuminkin kanssa. Oltiin me viitenä iltana ehkä yhdeksän kertaa. Se oli tosi nopee palautumaan. Että ekan erän jälkeen päästiin taas hommiin aika nopeesti, Janica kertoi peiton heiluttamisesta.