Tämän takia nuori popkaunotar välttelee alkoholia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu kantrilaulajatar Taylor Swift teki äskettäin historiaa, sillä Billboard-lehti nimesi tähden kaikkien aikojen nuorimmaksi Vuoden naiseksi. Kaunotar sai arvostetun tittelin menestyneestä musiikkiurastaan sekä loistavasta roolimalliudestaan nuorille laulajille ja lauluntekijöille.

Nyt hyväkäytöksinen Taylor Swift on paljastanut miksi hän ei suostu juopottelemaan. Humalassa örveltäminen ei nimittäin poptähden mielestä ole lainkaan ”söpöä”. 21-vuotias kaunotar kertoi myös tuntevansa vastuuta siitä, että hän on miljoonien tyttöjen roolimalli. Juopottelu ei Swiftin mielestä näytä hyvää esimerkkiä.

– Juon joskus, mutta en ole juopottelija. En halua juoda kännejä, koska se ei ole söpöä, Swift kertoi 60 Minutes -televisio-ohjelmassa.

Swift ei myöskään halua polttaa pilveä tai muita aineita, koska ne voisivat pilata hänen lauluäänensä. Laulajatar myönsi, että välillä hän haluaisi unohtaa roolimalliutensa ja elää villiä elämää. Hän kertoi aina aamuisin miettivänsä tarkkaan päivän asuvalintaansa. Swiftin mielestä idolina oleminen on osa hänen elämäänsä ja laulajatar elääkin sen mukaisesti.

21-vuotias Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Hän kiertää parhaillaan maailmaa Speak Now -kiertueensa merkeissä. Kantrisensaatio voitti äskettäin American Music Awards -palkintogaalassa peräti kolme pystiä. Yksi niistä oli Vuoden artisti -palkinto, mistä Swift oli erityisen innoissaan.