BB-nettilähetys on kaatunut: ”Espoo, we have a problem”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman suora 24/7-nettilähetys on tänään jälleen kaatunut. Kyseessä ei ole tällä kertaa kovin lyhyestä katkoksesta, sillä yhtyes taloon on ollut poikki jo lähes tunnin ajan. Kyseessä on jo ainakin toinen pidempi nettilähetyksen katkos tällä kaudella.

Ohjelman tuotanto kertoo verkkosivuilla, että lähetyksen katkos liittyy Katsomo-palvelun suurempaan ongelmaan. Big Brotherin fanit purkavat kuitenkin parhaillaan chateissa ja keskustelupalstoilla tuntojaan aiheesta.

Eilen alkaneella viikolla talon viikkotehtävänä on avaruusseikkailu, jonka BB-astronautit astelivat lisähuoneeseen rakennettuun alukseensa. He saavat pitää yhteyttä ”maahan jääneisiin” asukkaisiin vain sitä varten rakennettujen kommunikaatiolaitteiden välityksellä. Tekninen ongelma sopii varsin hyvin avaruusaiheiseen viikkotehtävään, sillä talon avaruusaluksessa voitaisiin nyt todeta ”Espoo, we have a problem”.