Selena Gomezista kuoriutui seksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez kertoi äskettäin haaveilevansa Glee-hittisarjan tähteydestä. Poppari tähditti äskettäin Monte Carlo -elokuvaa Glee-komistus Cory Monteithin kanssa ja haluaisi nyt tähdittää samaa hittisarjaa.

Nyt 19-vuotias Selena Gomez kuvattiin rohkeassa iltamekossa punaisella matolla American Music Awards -tapahtumassa. Teinitähden satiiniunelman halkio nimittäin paljasti tumman kaunottaren pitkät sääret. Rutkasti paljasta pintaa vilautellut Gomez olikin yksi illan kuvatuimmista tähdistä.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.