BB-Tanja tyrmistytti sosiaalituki-kommenteillaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asuva BB-Tanja on järkyttänyt kauden aikana monilla paljastuksillaan, kun yksinhuoltaja on esimerkiksi kertonut avoimesti käyttävänsä huumeita ja varastavansa tavaroita kaupasta. Tänään neitokainen joutui väittelyyn, jossa hän oli valmiiksi altavastaaja.

Heti tuotantokauden alussa Tanja kertoi muille asukkaille varastavansa kaupasta, koska hän ei saa mielestään tarpeeksi rahaa yhteiskunnalta.

– Mä saan välillä meikkejä hieman laittomin keinoin. Jos mulla ei ole rahaa, niin sit mä pöllin meikkejä välillä. Menen kauppaan, otan meikit ja kävelen ulos. En mä sano, että mä käyn oikeesti pöllimässä, mut kyllä jos mulla ei ole yhtään rahaa, niin en mä halua että mun naama näyttää ihan v**un rumalta sen takia. Mä pöllin sen takia että yhteiskunta ei anna mulle rahaa, BB-Tanja totesi syyskuun lopussa.

Tänään Tanja totesi, että hänen mielestään opiskelijoilla ei tulisi olla oikeutta kolmen kuukauden kesälomaan, vaan silloin heidän tulisi hankkia työkokemusta ja rahaa opiskelua varten. Samalla hän tuli vedonneksi juuri niihin yhteiskunnan etuuksiin, joita hän itse ei mielestään saa tarpeeksi ja siksi varastaa.

– Mua ärsyttää, kun täällä on nyt niin paljon sellaisia, jotka vetää välistä ja osaa käyttää yhteiskuntaa hyväkseen, Tanja valitti.

– Normi opiskelija käy töissä. Mä en ole katkeroitunut mun omaan elämään ja yhteiskuntaan. Me ei olla käyty keskustelua mun tilanteesta. Jos mä puhun mun tilanteesta, niin mä puhun ihan eri sanoilla kun että jos mä puhun jostain 20-vuotiaaasta oppikirjaihmisestä. Mä oon käynyt tässä keskustelua siitä, että pitääkö normaali opiskelijan käydä kesätöissä, Tanja jatkoi.

Suvi oli asiasta hieman eri mieltä, sillä hän jäi kotiin ensimmäisen lapsen saatuaan.

– Mä olin 18-vuotias, kun mä sain ekan lapsen. Mulla ei ollut mahdollisuutta opiskella samaan aikaan. Mä yritän puhua vaan siitä millainen tää Suomi on. Täällä saa helposti tukia. Meillä on sosiaaliturva ja etuuksia ja niin, BB-Suvi vastasi.

– Mulle on joku viisas sanonut, että opiskelu ei mene koskaan hukkaan. Teit sä sit niitä töitä tai et. On eri asia, jos tyyppi on vaan, että ”Opiskellaan tässä nyt muutama tunti päivässä ja sit mennään pelaamaan videopeliä loppupäiväksi”. Opiskelu on se joka takaa sulle hyvän elämän tulevaisuudessa. Muuten sä voisit heti mennä ajamaan nurmikoita ja paskakuskiksi, Suvi jatkoi.

– Mä on pikkasen katkeroitunut tähän yhteiskuntaan, koska täällä on vähän epäkohtia. Mut tarkoittaako se sitä, että mä en saa käydä tätä keskustelua, Tanja valitti.

– Mun mielestä sun ei pitäisi mennä työelämään, kun sulla on pieni lapsi, joka on vain kerran pieni, Suvi totesi.