Rokkari lopetti bodaamisen: ”Näytin monsterilta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen rock-yhtye Maroon 5 tunnetaan lukuisista hittikappaleistaan, joista tunnetuimpia ovat This Love, She Will Be Loved ja Misery. Grammy-palkitun yhtyeen keulahahmo ja laulaja Adam Levine työskenteli ennen muusikon uraansa tarjoilijana.

Nyt sixpackistaan tunnettu 32-vuotias rokkari kertoi lopettaneensa viisi vuotta sitten kuntosalilla treenaamisen. Levine nimittäin kertoi säännöllisen painojen nostelun muokanneen hänestä monsterin näköisen. Laulaja vaihtoikin raa’an bodaamisen rentoutukseen, sillä tähti kuntoilee nykyään joogan avulla.

– Painot tekivät niskastani paksun. Ajattelin, että muutun pian monsterin näköiseksi, Levine kertoi Details-lehdelle.

Laulaja kertoi joogan kuuluvan nykyään hänen arkeensa. Levine joogaakin yleensä ennen esiintymislavalle astumista. Rokkari nimittäin tuntee olonsa fyysisesti täysin rentoutuneeksi tunnin pituisen joogaharjoittelun jälkeen.

Moves Like a Jagger –hittikappaleen esittäjä ja Grammy-palkittu Maroon 5 perustettiin vuonna 1994. Yhtyeen keulahahmo Adam Levine on seurustellut jo pidemmän aikaa venäläissyntyisen huippumallin Anne Vyalitsynan kanssa. Näyttävä pariskunta on poseerannut rohkeasti muun muuassa lukuisille lehdille ja äskettäin he paljastivat alastomat vartalonsa Venäjän Vogue-lehdelle. Rokkarin seksikäs tyttöystävä on esiintynyt muun muuassa yhtyeen Misery-kappaleen musiikkivideolla.