BB-asukkaat riemastuivat – Janica haistaa palaneen käryä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päättyi tänään kuluvan viikon avaruusaiheinen viikkotehtävä. Siinä asukkaat leikkivät astronautteja ja lennonjohtoa. Viikkotehtävä oli onnistunut, joten asukkaat riemastuivat. Samalla se nimittäin tarkoittaa, että asukkaiden viikkobudjetti on tavallista suurempi.

Tänään asukkailla on muutenkin syytä juhlaan, sillä BB-Janica viettää tänään talossa synttäreitään. Muut asukkaat ovat saaneet salatehtävässään suunnitella Janicalle juhlia. Hetki sitten Janica kuitenkin paljasti huomanneensa, että pojat olivat laistaneet heille määrätystä todellisesta tehtävästä.

– Kun Miksu ja Benkku oli tuolla tehtävässä, niin ne ei oikeesti edes käyneet missään. Ne oli täällä syömässä teidän kanssa kebabia. Kun ne tuli tänne, niin niiden kypärät eivät olleet märät eikä visiirit huurussa, Janica kertoi tarkoista huomioistaan.

BB-Mikael vaihtoi heti puheenaihetta, ja Janica huomasi hänen yrityksensä viedä keskustelu uusille raiteille.