Hakkerit ”peruuttivat” Antti Tuiskun keikat – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Antti Tuisku on joutunut oudon tapahtumasarjan kohteeksi, kun hänen keikkansa ilmoitettiin keikkamyyjän verkkosivuilla yllättäen perutuiksi sairastapauksen vuoksi. Hetki sitten Tuiskun taustavoimat kuitenkin vahvistivat, että suosikkilaulajan keikkoja ei ole peruttu ja että kaikki sovitut keikat tehdään siis normaalisti.

Tätä kirjoitettaessa verkkosivut toimivat jo normaalisti, eli tilanne saatiin korjattua nopeasti. Taustavoimien ilmoituksen mukaan keikkamyyjän verkkosivut oli hakkeroitu.

– Antin keikkoja EI ole peruttu eikä Antti ole sairastunut. Kyseessä on ollut hakkerointi keikkamyyjän sivuille. Kaikki keikat ovat tapahtumassa. T: Team Tuisku, poptähden tiimi ilmoitti faneille.

Huomenna perjantaina Antti Tuisku nousee lavalle Lohjan Laurentius Salissa ja lauantaina päivällä Jyväskylän Forumissa ja illalla Lahden Ristin Kirkossa. Siitä kiertue jatkuu joulukuun alussa esimerkiksi Vaasaan, Rovaniemelle, Varkauteen ja Turkuun.