Klamydia vetää puoleensa kullanarvoisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalaisen Klamydia-yhtyeen tuore albumi Loputon luokkaretki on myynyt kultaa. Syyskuussa julkaistu tuplalevy rikkoi kultalevyrajan marraskuun alussa. Ilmestyessään pitkäsoitto meni suoraan virallisen albumilistan kärkipaikalle.

23 vuotta kiertäneellä suomirockin ja punkin kulmakivellä on yhä menestystä on riittänyt, sillä bändin edeltävä pitkäsoitto Rujoa taidetta oli myös listaykkönen sekä Klamydia-nimikkoalbumi sijalla kaksi.

– Pakko myöntää, että tuntuu perhanan hyvältä. Kultalevyn saaminen ei nykypäivänä ole mikään itsestäänselvyys. Aika harvassa on ne jotka niitä pokkaa. Tavoitteena oli tehdä mahdollisimman hyvä levy tuttuun tapaan ilman mitään kompromisseja, bändin keulakuva Vesku Jokinen kertoo.

– Iso käsi kaikille levyn ostaneille, kiitos ja kumarrus. Teitä varten tätä hommaa tehdään, Jokinen jatkaa.

Tulevana viikonloppuna Klamydia esiintyy Lohjalla ja Himos Areenalla. Koko syksyn kestänyt kiertue päättyy 10. joulukuut Kauhavalle. Sen jälkeen alkaa ansaittu loma, jonka jälkeen bändi palaa keikoille helmikuussa.