Big Brotherissa sikaillaan nyt urakalla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään podettu Janican eilisten synttäreiden jälkitiloja, kun asukkaat ovat olleet enemmän tai vähemmän huonossa kunnossa. Hetki sitten heille annettiin uusi päivätehtävä, josta hyvät käytöstavat ovat kaukana.

– Tehtävänne on puristaa sisuksistanne yhteensä 200 röyhtäystä. Jokaisella asukkaalla on minuutti aikaa röyhtäillä kerralla, BB-Janica luki tehtävänantoa.

Ilmoituksen mukaan asukkaat saavat himoitsemansa palkinnon, mikäli tehtävä saadaan suoritettua vaaditulla tavalla. Tämän jälkeen harjoitusröyhtäisyt täyttivät olohuoneen, kun asukkaat testasivat kuinka tehtävän suorittaminen onnistuu.

BB-Tanja ryhtyi opettamaan asukkaille kuinka he saavat itse aiheutettua röytäisyn. BB-Netta ja BB-Mikael esittelivät taitojaan myös mikrofonin edessä.