Candice Swanepoel ei kuvankäsittelyä kaipaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -malli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi. Sittemmin hän on saanut hieman lisää elopainoa.

Vaalea kaunotar on tällä hetkellä yksi maailman seuratuimpia malleja, ja hänellä on miljoonia miespuolisia faneja. Hän oli taannoin kuvankäsittelystä syntyneen kohun keskiössä, kun neitokaisen anorektista vartaloa oli ”lihotettu” kuvankäsittelyllä. Itse julkaisemillaan nettikuvilla kaunotar kuitenkin vahvistaa, ettei hänen luonnonkauniit kasvonsa juuri kuvankäsittelyä kaipaa.Kuva: TwitterKuva: TwitterKuva: Twitter

Swanepoel sai taannoin kritiikkiä langanlaihasta vartalostaan, mutta hän on viime aikoina esiintynyt muiden muassa Victoria’s Secret -brändin bikini- ja alusvaatekuvissa paljon terveemmän näköisenä. Näyttävä 22-vuotias kaunotar on itse kommentoinut luurankomaista olemustaan selittämällä, että laihtuminen johtuu vain hänen kiireisestä elämänrytmistään.

Candice Swanepoel aloitti mallinuransa jo 15-vuotiaana. Nousujohteisen uransa aikana Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue-lehden kansia sekä poseerannut Niken mainoksissa. Taannoin kaunotar pääsi myös Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle sijalle 10 reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan.