Katie Price järkyttyi kidnappausuhasta – GPS-seurantalaite löytyi autosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja realitytähti Katie Price joutui aiemmin tässä kuussa ostamaan kotiinsa huippuluokan hälytysjärjestelmät kidnappausuhan takia. Povipommi kertoi ottaneensa rajun uhkauksen vakavasti ja halusi taata suojatun ja turvallisen ympäristön perheelleen.

Nyt 33-vuotias Katie Price on kertonut järkyttyneensä pelottavan löydön takia. Tähden pinkistä Range Rover -maasturista nimittäin löydettiin aiemmin tällä viikolla huoltokäynnin yhteydessä GPS-seurantalaite. Povipommi kertoi pelästyneensä löytöä ja tunteneensa olonsa turvattomaksi.

– Joku oli asentanut laitteen autooni ja seurannut minua viime kuukausien aikana. Kun kuulin löydöstä, tunsin oloni fyysisesti sairaaksi, Price kertoi The Sun -lehdelle.

Realitytähti uhattiin kidnapata myös vuonna 2009, joten kaunotar onkin kauhuissaan uudelleen pintaan nousseista uhkauksista. Poliisi yrittää parhaillaan etsiä syyllisen seurantalaitteen ostotietojen perusteella. Julkisuudella rikastuneen Pricen omaisuuden arvioidaan olevan noin 30 miljoonaa puntaa.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä. Realitytähdellä on kolme lasta ja hän on ollut kaksi kertaa naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.