Lentoemäntien karu arki paljastuu – glamour karisee kertaheitolla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Subilla joulukuun lopusta alkaen nähtävä kahdeksanosainen uutuussarja Lentoemännät paljastaa, miten värikästä arki amerikkalaislentoemojen matkassa on. Lentoemännät on realitysarja monimiljonääri Richard Bransonin maailmankuulusta lentoyhtiöstä, Virgin Americasta.

Sarjassa seurataan viiden toinen toistaan upeamman lentoemännän elämää niin yläilmoissa kuin kotioloissakin kimppakämpässä Kalifornian Marina Del Rayssa.

Sarjan pääosassa on viisi voimakastahtoista naista. Nikole on kiero riidankylväjä, joka ei kaihda keinoja saavuttaakseen päämääränsä. Ymmärtääkö hän muuttaa käytöstään, ennen kuin karkottaa kaikki ympäriltään? Suloinen Mandalay puolestaan liian kiltti ja joutuu ennen pitkää huomaamaan, ettei liialla kiltteydellä pääse mihinkään.

Pippurinen Tasha tasapainottelee rooleissaan lentoemäntänä ja kymmenvuotiaan pojan äitinä. Louise sen sijaan alkaa epäillä uravalintaansa, kun hänen perheensä toistuvasti painostaa nuorta naista löytämään elämälleen syvällisempää sisältöä. Viisikon äitihahmona häärii Farrah, joka kuitenkin potee ikäkriisiä ja kokee biologisen kellonsa tikittävän. Ovatko hänen päivänsä lentoemäntänä luetut?

Oli elämäntilanne mikä tahansa, kun nämä viisi naista pukevat univormunsa päälle, on koko maapallo heidän leikkikenttänsä. Mitä uskomattomimpia asioita tapahtuu, kun työskentelee maailman hohdokkaimmassa ammatissa.