BB-talossa liskojen yö: ”En enää ikinä juo viinaa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin taas eilen kosteaa iltaa, jonka tiimellyksessä asukkaat saivat nautittavakseen tuttuun tapaan runsaasti viinaksia. Yön pimeinä tunteina edellisen illan runsas alkoholi sai aikaan tuttuja oireita. Erityisen huonossa kunnossa oli synttärisankari BB-Janica.

Hieman neljän jälkeen yöllä Janica heräsi pahoinvoivana ja valitteli oloaan muillekin.

– Mä en enää ikinä juo viinaa. Noita kirkkaita kun mä meen niistä ihan sekaisin. Mä en enää ikinä juo tollasii viinoi, yäk! Janica valitteli kovaan ääneen.

– V**tu jos mulla on sit huomenna ripuli suorassa tv-lähetyksessä. Ei mut onks huomenna lauantai vasta? Nyt olis tarvetta sellaiselle taikinakulholle, kun mä oksennan ihan just kohta, Janica ilmoitti.

– Täällä on ihan v**un kuuma, Netta tyytyi toteamaan.