BB-Netta passitettiin kotiin Big Brotherista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokautta on nyt jäljellä enää kaksi viikkoa, ja asukkaiden määrä väheni tänään jälleen yhdellä. Häätöäänestyksessä olivat Tanja, Ben ja Netta. He saivat tietää nimeämisestään vasta suorassa häätölähetyksessä.

Tänään häätövuorossa oli talossa selvästi lyhimpään asunut BB-Netta. Hänen lähtönsä ei saanut aikaan kovinkaan suuria tunteenpurkauksia, eikä kyyneleitä vuodatettu. Sen sijaan häädöstä selvinneet Tanja ja Ben onnittelivat toisiaan naureskellen Netan poistuttua talosta.

– Mä vähän niinkuin tiesin sen, Ben väitti tuttuun tapaansa.

Suoran lähetyksen aikana ja ennen häätöä Suvi ilmoitti, että olisi itse toivonut olevansa mukana häätöänestyksessä siitä aiheutuvan jännityksen takia. BB-Tanja puolestaan ihmetteli miksi nimetyt asukkaat ilmoitettiin heille vasta suorassa lähetyksessä.

– Miksei sitä voinut ilmoittaa meille jo silloin kun meidän piti pakata, Tanja pohti ääneen.