Ennätyspisteet Tanssii tähtien kanssa -kisassa – finalistiparit selvillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa kotimaisessa Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelmassa selvisivät tänään kuluvan tuotantokauden finalistiparit, eikä kovin suuria yllätyksiä koettu. Finaaliin itsensä tanssivat Jarppi ja Ansku sekä Viivi ja Matti.

Semifinaalikolmikosta putosivat siten Jani Toivola ja Jutta Helenius. Viivi Pumpanen ja Matti Puro ovat parantaneet tasoaan kerta toisensa jälkeen, ja tänään he saivatkin tuomareilta koko tuotantokauden ennätyspisteet. Duudsonien Jarppi Leppälä ja hänen tanssiparinsa Ansku Bergström olivat hekin odotettu finaalipari suuren kansansuosion ansiosta.

Suorassa lähetyksessä Viivi Pumpanen kertoi ihastuneensa tangoon. Tämä ihastuminen näkyi myös tuomareille, jotka ylistivät parin suoritusta ja suurin osa tuomareista antoi heille täydet kymmenen pistettä.