Näin Johanna Tukiainen riehui keikallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka julkkisblondi Johanna Tukiainen avautui esimerkiksi Facebookissa ja julkaisi selvästi itsetuhoisia ajatuksia. Sitä ennen hän oli ollut perjantaina keikalla Kouvolassa, josta on nyt julkaistu verkossa myös rajua videomateriaalia.

– Mä vetäisin ranteet auki, jos mä olisin syntynyt Kouvolaan. V**tu te ootte oikeesti säälittäviä! Onneks mä en ole syntynyt Kouvolaan. Jos mä olisin syntynyt, niin mä tekisin itsemurhan saman tien, Johanna Tukiainen tiivisti tunnelmansa kaupungista.

Tämän jälkeen Johanna Tukiainen käy videolla käsiksi asiakkaaseen, minkä jälkeen järjestysmiehet ottavat hänet kiinni ja kuljettavat takahuoneeseen rauhoittumaan. Myöhemmin Johanna pääsee palaamaan lavalle. Katso video tästä (Verkkosivusto on kaatunut suuren kävijämäärän vuoksi, pahoittelemme).

Kuva: Metropoli