American Idol -tähti Staralle: ”En tiedä mistä lesbohuhut ovat saaneet alkunsa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kelly Clarkson käväisi äskettäin markkinoimassa uutta Stronger-albumiaan myös Euroopassa. Suomeen saakka hän ei ehtinyt, mutta Stara tavoitti supertähden haastatteluun Saksasta.

Kelly Clarkson on ollut jo pitkään lesbohuhujen kohteena, vaikka hän on toistuvasti kiistänyt pitävänsä naisista seksuaalisesti. Pitkän päälle huhumylly alkaa vaikuttaa myös parisuhdemarkkinoilla.

– Kyllä! En tiedä mistä lesbohuhut ovat saaneet alkunsa, mutta ne eivät ainakaan auta. Ihmiset ajattelevat, että minä olen homoseksuaali, eikä se auta minua lainkaan, Kelly Clarkson valitteli tilannettaan Staralle.

Samassa haastattelussa hän kertoi myös uudesta levystään ja sen Stronger-nimikkokappaleesta. Samainen biisi oli myös Staran toimituksen mielestä levyn paras raita.

– Olen kanssasi samaa mieltä! Se on ehdottomasti yksi minunkin suosikkikappaleistani. Olin ajamassa Texasissa, kun kuulin kappaleen ensimmäisen kerran. Levy-yhtiöni A&R-vastaava soitti minulle ja kertoi ajatelleensa, että pitäisin kappaleesta, Kelly kertoi.

– Sitten olin studiossa äänittämässä ja siellä oli paikalla tuottajia ja biisintekijöitä. He soittivat minulle kappaleen ja ajattelin heti, että se on todella loistava. Erityisesti pidän sen sanomasta, joka on hyvin voimakas. Samalla se on tarttuva ja helppo kappale.