Kelly Clarkson: ”Menestys on muuttanut minua ihmisenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Tähti onkin sittemmin myynyt maailmanlaajuisesti yli 23 miljoonaa albumia. Äskettäin supertähti julkaisi myös Suomessa uuden Stronger-albuminsa.

Stara sai Kellyn äskettäin langan päähän haastattelun merkeissä. Siinä nuori supertähti myönsi menestyksen muuttaneen häntä ihmisenä.

– Olen ehdottomasti sitä mieltä, että se on muuttanut minua. Loppujen lopuksi olen kuitenkin sama ihminen kuin silloin aikoinaan American Idolin koelauluissa ja uskon edelleen samoihin asioihin, Kelly Clarkson kertoi Staralle.

– Minusta elämä muuttaa ihmistä ja minä olen ollut tunnettu henkilö jo vuosikymmenen ajan. Se on muuttanut minua, mutta toivottavasti parempaan päin. Lopulta kyse on kuitenkin ympärilläni olevista ihmisistä, supertähti jatkoi.