Kelly Clarkson: ”Menestys on muuttanut minua ihmisenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Tähti onkin sittemmin myynyt maailmanlaajuisesti yli 23 miljoonaa albumia. Äskettäin supertähti julkaisi myös Suomessa uuden Stronger-albuminsa.

Stara sai Kellyn äskettäin langan päähän haastattelun merkeissä. Siinä nuori supertähti myönsi menestyksen muuttaneen häntä ihmisenä.

– Olen ehdottomasti sitä mieltä, että se on muuttanut minua. Loppujen lopuksi olen kuitenkin sama ihminen kuin silloin aikoinaan American Idolin koelauluissa ja uskon edelleen samoihin asioihin, Kelly Clarkson kertoi Staralle.

– Minusta elämä muuttaa ihmistä ja minä olen ollut tunnettu henkilö jo vuosikymmenen ajan. Se on muuttanut minua, mutta toivottavasti parempaan päin. Lopulta kyse on kuitenkin ympärilläni olevista ihmisistä, supertähti jatkoi.

Uusimmat