Snoop Doggin bileistä ei seksikästä seuraa puuttunut

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin räppäreihin lukeutuva Snoop Dogg on julkaissut jo lähes 20 albumia. Tähti on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Training Day, Starsky & Hutch ja Päin Pilveä. Räppäri on jäänyt useita kertoja kiinni huumeiden hallussapidosta.

Nyt letitetyistä saparoista tavaramerkkinsä tehnyt Snoop Dogg kuvattiin railakkaissa meiningeissä Las Vegasissa. Räppäri nimittäin biletti muun muuassa Michael Jackson -imitoijan kanssa Gallery-yökerhossa. Snoop Doggin Shante-vaimo oli myös mukana juhlahumussa strippareiden täyttämässä yökerhossa.

39-vuotiaan Snoop Doggin uutisoitiin äskettäin joutuneen vaikeuksiin Norjassa. Tähti nimittäin otettiin syyniin, koska hänellä oli liikaa käteistä mukanaan. Tapauksesta raivostunut räppäri vapautettiin rajavartiostolta kaksi tuntia kestäneiden selvitysten jälkeen.

Britannian viranomaiset poistivat viime syksynä hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja siksi Snoop joutui perumaan keikkojaan puukenkämaassa.