George Michaelin ura voi olla ohi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

WHAM!-yhtyeen toisena puoliskona tunnetuksi 1980-luvulla tullut poptähti George Michael joutui viime viikolla teho-osastolle rajun keuhkokuumeen takia. Laulajaa hoidetaan tällä hetkellä yksityissairaalassa Itävallan pääkaupungissa Wienissä.

Lääkärit uskovat, että äkillisesti sairastuneen Georgen hengen pelasti 100.000 dollarin arvoinen erikoissänky, joka on suunniteltu keuhkopotilaiden hoitoon. Poptähden tila onkin nyt paranemaan päin, mutta lääkäreiden mukaan George voi menettää äänensä hoitojen edetessä.

– Pahimmassa tapauksessa hengityskone voi vaurioittaa hänen äänihuuliaan. George tarvitsee kuukausien ajan lepoa, erikoislääkäri Gerrit Wohlt kertoi MTV-sivuston mukaan.

Georgen perhe ja läheiset matkustivat Itävaltaan sairaalassa makaavan tähden tueksi. Laulajan poikaystävä Fadi Fawaz onkin ollut sairaalassa jo useiden päivien ajan. Myös Georgen ex-poikaystävän Kenny Gossin väitettiin lentäneen Itävaltaan supertähden luo.

George tuli kaapista ulos vuonna 1988, kun siviiliasuinenpoliisi pidätti laulajan Beverly Hillsin julkisessa WC:ssä siveettömän käytöksen takia. George Michael on myös muun muuassa pidätetty puskaseksistä. Lähteet ovat kertoneet lehdille, että laulajatähden huumehelvetti oli syynä pariskunnan eroon, jonka merkeissä hänet on tuomittu pariinkin otteeseen myös oikeudessa. George Michael vahvisti äskettäin huumeidenkäytön johtaneen hänen 15 vuoden seurustelusuhteensa päättymiseen.