Kauneusleikkauksen karmaiseva loppu: Sementtiä kasvoihin – shokkikuvat julki

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkausten yleistymisen myötä myös alalla toimivat huijarit – ajankohtaiselta termiltään valekirurgit – ovat yleistyneet nopeasti. Ammattilaisten palvelukset maksavat huimia summia, joten köyhät kansanosat ottavat vakavia riskejä hankkiessaan edullisia palveluja huijareilta.

Tällaisista huijareista tulee kuukausittain julki toinen toistaan karmaisempia tapauksia, ja osa uhreista on jopa menehtynyt kirurgien tekemiin virheisiin. Tällä kertaa 48-vuotias miamilainen Rajee Narinesingh on saanut vakavan komplikaation, kun valekirurgi ruiskutti sementtiä hänen kasvoihinsa. Tekijänä oli sama valekirurgi kuin viime viikolla raportoidussa tapauksessa, jossa hän ruiskutti sementtiä naisen takapuoleen.

Kuvat: CBS Miami