Naisen peppuoperaatio pahasti pieleen – peppu paisui valtavaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa on kohistu jo kuukausien ajan muutamien julkkistähtien takamuksista ja niiden epäillyistä peppuimplanteista. Eniten otsikoissa ovat olleet Jennifer Lopez ja Kim Kardashian, jotka ovat molemmat kiistäneet takapuolensa täyttämisen.

Nyt eräs suuremman pepun halunnut nuori amerikkalainen nainen on käynyt operaatiossa, jossa hänen takamustaan oli määrä kasvattaa. Operaatio meni kuitenkin karmaisevasti pieleen, kun sen suoritti ammattitaidoton huijari. Asianmukaisten täytteiden sijaan ”kirurgi” nimittäin ruiskutti naisen takapuoleen sementin, superliiman ja renkaanpaikkausaineen seosta.

Operaation suorittanut 30-vuotias Oneal Morris (kuvassa) on pidätetty, sillä uhri oli kuolla kehoonsa ruiskutettuihin aineisiin. Morris laskutti operaatiosta 550 euroa, joten halvan hinnan olisi tullut soittaa uhrin hälytyskelloja. Nyt Morris saa syytteen valelääkärinä esiintymisestä, The Sun uutisoi. Pidätyskuvan perusteella Morris on itsekin ottanut hieman täytettä pakaroihinsa.