Maailman typerin maailmanennätys? Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tehdään lähes päivittäin uusia maailmanennätyksiä, joista pitää listaa esimerkiksi Guinnessin ennätyskirja. Nyt verkossa nähdään eräs merkillinen maailmanennätys, jonka Guinness-kelpoisuudesta voidaan olla montaa mieltä. Kyse on nimittäin silmäluomen muljauttamisen maailmanennätys.

Verkossa ihmetellään parhaillaan videota, jossa Dennis C. -nimimerkkiä käyttävä mies yrittää muljauttaa 30 sekunnin aikana silmäluomeaan mahdollisimman monta kertaa. RecordSetter-verkkosivuston mukaan hän onnistui tekemään sen 30 kertaa, eli keskimäärin kerran sekunnissa. Seuraavaksi voidaankin ryhtyä pohtimaan mikä status on kyseisen organisaation tunnustamilla maailmanennätyksillä verrattuna esimerkiksi Guinnessin maailmanennätyksiin.