BB-Mikael sai koskettavan kirjeen kotoa

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -asukkaat saavat postia läheisiltään. Ensimmäisenä vuorossa oli BB-Mikael, jonka perhe kasvoi tuotantokauden aikana. Yllättävä viesti olikin pienokaiselta, jota Mikael ei ollut vielä koskaan nähnyt.

– Ai vitsi! Ei tuskaa. En mä uskalla lukea tätä! No nyt mä ainakin tiedän, että mulla on siskot vielä jäljellä, Mikael totesi ja ryhtyi lukemaan kirjettään.

– Hei eno, kuulin, että sinulle saa lähettää kirjeen. Halusin kertoa, että olen nyt kahden kuukauden ikäinen ja yli 60 senttinen. Kilpailen siis nyt joulukinkku-sarjassa, Mikael luki tuotantokauden aikana syntyneen pienokaisen kirjettä.

Monet asukkaista saivat tipan silmäänsä hauskan kirjeen myötä.

– Ensitapaamista odottaen, siskonpoikasi, kirje päättyi.

– Miten ikinä mä voin lukea mun kirjeen, jos mä pillitän jo nyt näin, Suvi vetisteli.