American Idol -voittaja Staralle: ”Itsevarmimmat miehet ovat surkeimpia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kelly Clarkson käväisi äskettäin markkinoimassa uutta Stronger-albumiaan myös Euroopassa. Suomeen saakka hän ei ehtinyt, mutta Stara tavoitti supertähden haastatteluun Saksasta.

Kelly Clarkson on ollut viime vuosina runsaasti otsikoissa ihmissuhteidensa ja myös seksuaalisen suuntautumisensa merkeissä. Tänä syksynä hän kertoi eräässä haastattelussa, että treffeillä käyminen on kuin American Idol -ohjelman koelaulut, koska rohkeimmat miehet ovat lopulta heikoimpia ja toisin päin.

– Sanoin niin, koska itsevarmimmat miehet ovat usein kaikkein surkeimpia. Sellaiset, joiden toivoisit pyytävän sinua treffeille ja joiden haluaisit tavoittelevan sinua ovatkin niitä ujoja ja epävarmoja. Sellainen on ärsyttävämpää kuin mikään muu, suosikkilaulaja kertoi Staralle.