Ricky Martin hittisarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin kertoi taannoin olevansa onnellinen homoseksuaali. Tähti paljasti vastikään myös haaveilevansa parisuhteensa virallistamisesta. Hän ei voi kuitenkaan tehdä sitä vielä, koska Puerto Rico ei salli homoliittoja.

Nyt 39-vuotiaan laulajan uutisoitiin esiintyvän FOX-televisiokanavan menestyssarjassa Glee. Rickyn nimittäin huhutaan näyttelevän televisiosarjassa McKinley-lukion espanjanopettajaa. Hänen uskotaan esiintyvän sarjassa ainakin kahdessa musikaaliesityksessä. Lähteen mukaan Rickyn rooli tulee olemaan ”kuumin ikinä”.

Glee-hittisarjassa on nähty jo lukuisia tähtivieraita, kuten Gwyneth Paltrow, Neil Patrick Harris, Britney Spears, Olivia Newton-John ja Eve. Myös Disneyn teinitähti Selena Gomezin on kerrottu haaveilevan Glee-sarjan tähteydestä.

Avoimesti homoseksuaalina elävä Ricky Martin on seurustellut aiemmin naisen kanssa. Latinolaulaja nimittäin deittaili meksikolaismalli Rebecca De Albaa 14 vuoden ajan. Pariskunnan on-off-suhde päättyi eroon vuonna 2005. Sittemmin Rickyn yksityiselämää seurattiin viihdelehdissä tiiviisti homohuhujen vuoksi. Tähti salailikin pitkään homouttaan, mutta vahvisti väitteet vuonna 2010. Ricky sai vuonna 2008 kaksospojat Matteon ja Valentinon sijaissynnyttäjän avulla.