Zac Efronin vartalo huippukunnossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Elokuvatähti Zac Efron on totuttu näkemään hoikkana näyttelijänä, mutta taannoin hän esiintyi julkisuudessa aikaisempaa kookkaampana. Efron asteli Golden Globe -gaalaan kahdeksan kiloa painavampana, mutta lihominen liittyi hänen uusimman elokuvansa roolihahmoon.

Nyt 24-vuotiaan näyttelijäkomistuksen The Lucky One -elokuvasta julkaistiin uusia kuvia verkkoon. Zac Efron näyttääkin kuvien perusteella viettäneen aikaa kuntosalilla, sillä entisen teinitähden vartalo on huippukunnossa. Lihaksikas Zac näyttelee elokuvassa Irakin sodasta kotiin palaavaa sotilasta.

– Halusin olla mahdollisimman uskottava roolissani, joten söin paljon ja treenasin. Rehellisesti sanottuna söin koko ajan. Tarvitsin rooliini lihaksia, ja ruoka ja kuntosali olivat apunani, Zac Efron kertoi E! Online –julkaisulle.

Zac Efron nousi supertähdeksi Disneyn High School Musical -elokuvasarjan myötä. Zac seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin ja Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin.