BB-Janica Suville: ”Ootko säkin saanut talossa m*naa?”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa vietettiin eilen alkoholinhuuruisia pikkujouluja rennoissa tunnelmissa. Ilta sujui rauhallisesti musiikin, saunan ja alkoholin merkeissä. Viime viikkoina pahoista mielialan vaihteluista kärsinyt BB-Tanja ei osallistunut lainkaan juhlintaan, vaan makasi koko illan yksin makuuhuoneessa.

Illan mittaan asukkaat puivat useaan otteeseen kauden aikaisia tapahtumia ja puhe kääntyi myös talossa harrastettuun seksiin. BB-Janica ja Mikael juttelivat kauden aikana sattuneista eroottisista tapahtumista. BB-Mikael ei halunnut avautua omista kokemuksistaan, vaan lupasi kertoa kaiken tv-kameroiden sammuttua.

– Mut mistä te tiedätte, että mä en oo saanu? BB-Suvi osallistui yllättäen keskusteluun.

– Ootko säkin saanu munaa? Mut kaikki tietää et mä oon saanu. Ooksä Suvi saanu seksiä jonkun toisen ihmisen kanssa täällä? BB-Janica kyseli Suvilta hämmentyneenä.

– Me ehkä puhutaan niistä asioista sit ulkomaailmassa, Suvi kommentoi virne kasvoillaan.

– Epäreilua, te ootte saanu seksiä ja mä en sen koommin, Janica totesi keskustelun päätteeksi Suville ja Mikaelille.

Eilen talossa nähtiin myös julkiset nimeämiset, kun asukkaat joutuivat nimeämään toisiaan häätöäänestykseen kasvokkain. Häätöäänestykseen joutuivat eniten ääniä saanut BB-Tanja, BB-Sebastian ja BB-Ben.

Uusimmat