Kelly Clarkson: ”Suomeen ehkä ensi vuonna”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kelly Clarkson käväisi äskettäin markkinoimassa uutta Stronger-albumiaan myös Euroopassa. Suomeen saakka hän ei ehtinyt, mutta Stara tavoitti supertähden haastatteluun Saksasta.

Suosikkilaulaja on nähty urallaan laulukeikkojen lisäksi sekä valkokankaalla että televisiosarjan tähtenä. Lähitulevaisuudessa rooleja ei ole kuitenkaan tulossa lisää.

– Ei. Tein aiemmin Reba-sarjan roolin Yhdysvalloissa, koska rakastin sitä sarjaa ja halusin hengailla sen tähtien kanssa. Olen aina tiennyt, että minusta ei tule näyttelijää, Kelly Clarkson kertoi Staralle.

Saksassa vieraillut Kelly olisi toivottu vieras myös Suomessa, ja neitokaisen itsensä mukaan Suomen keikka voisikin toteutua mahdollisesti ensi vuoden aikana.

– Lähdemme seuraavan kerran kiertueelle vuonna 2012, jolloin olemme kiertueella koko vuoden ajan. Aloitamme kiertueen muistaakseni tammikuussa Yhdysvalloista ja sitten suuntaamme Kanadaan, Eurooppaan ja Australiaan. Se tulee olemaan joskus vuoden 2012 aikana. Tuo ei auttanut paljon, mutta vuoden sisällä toivottavasti, Kelly kertoi Staralle haastattelun päätteeksi.