BB-Mikaelin sekoilu hämmentää: ”Mitä sä oot syönyt?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on käynnistymässä viimeinen viikko, ja talossa kuukausia olleet asukkaat ovat tänään pohtineet kauden vaikutuksia itseensä. BB-Suvi ja BB-Ben totesivat asukkaiden muuttuneen aikaisempaa apaattisemmaksi.

BB-Mikael tarjosi kuitenkin ihmeteltävää, sillä hän ryhtyi sekoilemaan oikein urakalla. Mies esimerkiksi juoksi pitkään pientä ympyrää olohuoneessa ja sen jälkeen ryhtyi ryömimään ympäri taloa. Hetken kuluttua muut ryhtyivät epäilemään miehen mielenterveyttä.

– Sä oot ihan seaisin. Mitä sä oot syönyt? Ben kysyi.

– Okei. Ei siinä sit mitään, Suvi pyöritteli päätään.

– Miksu, ota lääkkeet, Tanja suositteli.

– Mikaelilla on ihan perussunnuntai nyt, Sebastian naureskeli.

Tämän jälkeen asukkaat tulivat sellaiseen tulokseen, että Mikael oli mahdollisesti ottanut Sebastianin lääkkeet. Keskustelu päättyi, kun Mikael ryhtyi maalaamaan nenäänsä mustaksi.