Johanna Tukiainen kauhuissaan: ”Nyt touhu menee täysin sairaaksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on joutunut törkeän rikoksen uhriksi, kun hänen kotiinsa murtautuneet varkaat rikkoivat ja sotkivat koko asunnon. Hetki sitten Tukiainen kauhisteli tapauksen saamia uusia käänteitä Facebookissa.

– Nyt tämä touhu alkaa mennä täysin sairaaksi! Tää on kuin jostain amerikkalaisesta kauhuleffasta, hirveitä uhkauksia! Nämä tekijät tulevat vielä kärsimään ja joutuvat vastuuseen teoistaan! Kerroin jo rikospoliiseille henkilöt, joita vahvasti epäilen tästä mitä täällä on tapahtunut, järkyttynyt Johanna Tukiainen kirjoittaa Facebookissa.

Samalla Johanna Tukiainen kertoo, että asuntoon on tultu sisään parvekkeen kautta. Murtovarkaat ovat tahrineet Jeesuksen kuvia ja maalanneet ”asunnon täyteen” saatanallisia symboleja ja ristejä väärin päin. Tukiainen paljastaa myös epäilevänsä teosta ryhmää, jolla oli perjantaina Herttoniemessä pikkujoulut.