Seiska: Johanna Tukiaisen asunto tuhottiin täysin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on joutunut ikävään tilanteeseen, kun vandaalit ovat tunkeutuneet hänen kotiinsa ja tuhonneet sen perin pohjin. Seiska uutisoi tänään, että asunnossa oli rikottu huomattava määrä omaisuutta ja esimerkiksi rahaa oli varastettu tuhansia euroja.

– Saatanan 666 merkkejä ympäri asuntoa, Jeesuksen pilkkaa ja ristit käännetty väärinpäin, kaikki huonekalut rikottu, kaikki seinät on spreijattu, Johanna Tukiainen kertoi Seiskalle.

Johanna Tukiainen oli viime viikolla otsikoissa, kun hänen keikkansa Kouvolassa päättyi väkivaltaisesti. Tukiainen kävi nimittäin itse yleisön kimppuun sen jälkeen, kun yleisöstä oli heitetty lavalle esimerkiksi oluttuoppeja. Tapauksesta julkaistiin verkossa myös video.