Omakotitalon uskomaton valoshow

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on tapana, että varakkaiden asuinalueilla asuvat kilpailevat joulun alla siitä kenen talossa on upeimmat jouluvalot. Äskettäin nettihitiksi nousi erään omakotitalon valoshow LMFAO-yhtyeen Party Rock Anthem –hittikappaleen tahtiin.

Nyt myös Kanada on innostunut huomiota herättävistä jouluvaloista. Verkossa julkaistussa videossa nimittäin nähdään, kuinka omakotitalo ja sen pihapiiri on täynnä kirkkaita jouluvaloja. Ne välähtelevät näyttävästi päälle Christmas Eve Sarajevo –kappaleen rytmiin.

Muun muuassa taloa ympäröivät jättimäiset puut on koristeltu punaisilla, sinisillä ja valkoisissa jouluvaloilla. Myös omakotitalon julkisivun upeat pilarit on peitetty kirkkailla valoilla. Kappaleen loputtua valoshow’ta ihastelleet katsojat yhtyvät raikuviin aplodeihin.