Adelen keikkaraideri vuodettiin julkisuuteen – tässä vaatimukset takahuoneeseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Adelen äänihuulista leikattiin äskettäin hyvälaatuinen kasvain. Laulaja joutuikin peruuttamaan kaikki tämän vuoden keikkansa leikkauksen takia. Hänen kerrottiin leikkauksen jälkeen kommunikoivan ihmisten kanssa ääntä tuottavan puhelinsovelluksen avulla.

Nyt 23-vuotiaan Adelen keikkaraideri on vuotanut julkisuuteen. Soul-laulaja näyttääkin ottavan kaiken irti suursuosiostaan, sillä hänen keikkaraiderinsa on täynnä tarkkoja vaatimuksia. Adele nimittäin haluaa keikkapaikalleen muun muuassa laadukkaimpia punaviinejä, 12 pulloa eurooppalaista olutta sekä tietyn merkkisiä savukkeita.

Contact Music -sivuston mukaan soultähti haluaa juoda vain eurooppalaisia lager-oluita kuten Becksiä, Stella Artoista sekä Peronia. Lisäksi Adele vaatii keikkapaikalleen purukumia ja pienen lautasen omatekoisia voileipiä. Käärityissä voileivissä ei saa olla tomaattia, etikkaa, chiliä tai sitrushedelmiä. Herkkuja rakastava laulaja haluaa myös keikkaraiderinsa mukaan suklaapatukoita kuten Twixejä, Aeroja, Milky Wayta ja Marseja.

Brittiartisti leikattiin Yhdysvaltojen Bostonissa. Adele sai palata tällä viikolla takaisin kotimaahansa, kun lääkärit näyttivät hyvin toipuneelle tähdelle vihreää valoa. Laulaja kirjoitti äskettäin blogissaan olevansa onnellinen ja hyvässä kunnossa. Hän kertoi, että on leikkauksen jälkeen vain rentoutunut ja hengaillut.