BB-Janica putkaan neljän poliisin voimin

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asuva kirkkonummelainen BB-Janica on ammatiltaan kirjanpitäjä, mutta vapaa-ajallaan hän työskentelee myös stripparina ja Petri Nygårdin taustatanssijana. Realityohjelmassa hän on muuttanut monien käsityksiä strippareista.

Tänään BB-Janica yllätti asukkaat kertomalla, että hän on joutunut poliisien saattelemana putkaan. Neitokaiselle nimittäin sattui taannoin ikävä välikohtaus humalaisena iltana Tukholmassa metroasemalla. Etenkin BB-Tanja näytti järkyttyvän asukastoverinsa paljastuksesta.

– Siis neljä poliisia vei mut putkaan, BB-Janica paljasti.

– Mitä?! BB-Tanja huusi.

– Jotkut kolme vartijaa vei mut johkin käytävälle metroasemalla, koska ne väitti, et näytän siltä, et teen itsemurhan. Sit ne metrovahdit ei päästänyt mua mun kavereitten luokse. Mun kaverit soitti poliisit ja kerto, et ne vartijat oli napannut mut sinne, BB-Janica kertoi.

– Sit siin meni jonkun aikaa ja sielt tuli neljä poliisii, ketkä vei mut maijaan ja poliisiasemalle. En ees tiennyt, missä kohtaa Tukholmaa olin. Sit mut vietiin johkin huoneeseen, missä ei ollut edes vessaa. Räyhäsin siellä jonkun aikaa ja sit menin nukkumaan. Soitin aamulla mun kaverille, et voiskos se tulla hakee mut sieltä, BB-Janica kertoi.