Piikkisika kitisi kuin pikkulapsi – tallentui videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulapsilla ja lemmikkikoirilla on usein yhteistä se, että molemmat osaavat vaatia herkkuja sille päälle sattuessaan. Niin ikään molemmilla on usein vaikeaa luopua jo kertaalleen saadusta herkusta kesken syömisen. He eivät ole kuitenkaan ainoita näin käyttäytyviä luontokappaleita.

Nyt verkossa nähdään nimittäin ihastuttava video, jossa Teddy-niminen kesy piikkisika saa talon emännältä herkukseen kurpitsan. Ääntelystä päätellen se onkin todellista herkkua, joten eläin aloittaa varsinaisen parkumisen, emäntä kysyy sen mielipidettä eväistä. Samainen otus nähtiin taannoin syömässä maissintähkää. Emännän mukaan se saa usein perheen tähteitä herkuteltavakseen. Joku tarkkakorvainen voisi luulla, että piikkisika sanoo ”pumpkin” ajassa 1:42.