Johanna Tukiaisen keikka päättyi verisesti – poistui itkien lavalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkilehti Metropoli uutisoi äskettäin kuinka kohublondi Johanna Tukiainen kävi käsiksi keikkansa katsojiin Kouvolassa. Järjestysmiehet poistivat Tukiaisen esiintymislavalta, mutta myöhemmin hän pääsi takaisin esiintymään tuoppi- ja pullosateessa. Nyt myös tuoreempi keikka on Metropolin mukaan päättynyt verisesti.

Lehden mukaan Tukiainen oli itsenäisyyspäivän aattona esiintymässä espoolaisessa ravintola El Armadillossa, jonka esiintymislavalta hänen kerrotaan poistuneen itkien yleisön murskavastaanoton takia. Myöhemmin samana iltana Tukiainen oli silminnäkijöiden mukaan ajautunut käsikähmään toisen naisen kanssa ravintolan edustalla ja saanut kasvoihinsa verisiä naarmuja.

Muutama päivä sitten Tukiainen kertoi verkossa kuinka hänen asuntoonsa oli tunkeuduttu parvekkeen kautta. Sen jälkeen tunkeilijat olivat rikkoneet asunnon irtaimistoa sekä maalanneet seinille hävyttömyyksiä ja väärinpäin olevia ristejä. Tapauksen poliisitutkinta on kesken. Eilen keskiviikkona Johanna Tukiainen kehui innoissaan Facebookissa, kuinka hänen ex-aviomiehensä Arto Länsman oli joutunut putkaan.

– Hahahahahaha, nyt pitää mennä juuri niinkuin kuuluukin :) Arto on putkassa, ollut siellä varmaan jo 24 tuntia, itse olen hotellin sviitissä :) GOOM keikkakiertue jatkuu tänään yhdessä kauniin Julian kanssa Jyväskylässä, huomenna Helsingissä, Johanna Tukiainen kirjoitti Facebookissa.