Rumer Willis poseeraa pylly paljaana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin entinen tähtipari Bruce Willis ja Demi Moore olivat naimisissa 13 vuoden ajan. Pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä, 23-vuotias Rumer, 20-vuotias Scout sekä 17-vuotias Tallulah. Heidän uskottiin eronneen työkiireiden ja vähäisen ajanpuutteen takia.

Nyt näyttelijäparin näyttävä jälkikasvu Scout Willis poseeraa rohkeissa mustavalkoisissa kuvissa. Vaalea kaunotar nimittäin nähdään eräässä kuvassa peppu paljaana moottoripyörän kyydissä. Scoutin mallikuvat julkaistiin Style Like U -sivustolla. Katso kuvat tästä.

Kolme kertaa naimisissa ollut Demi Moore avioitui vuonna 2005 näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa. Bruce Willis pysyi ex-vaimonsa hyvänä ystävänä eronkin jälkeen ja oli muun muuassa vieraana tämän häissä. Moore haki äskettäin avioeroa Kutcherista, joka petti häntä 22-vuotiaan blondin kanssa. Sittemmin pariskunnan liiton salat paljastuivat julkisuuteen ja heidän on muun muuassa kerrottu pitävän ryhmäseksistä.